Werken bij Gecko

Gecko in het kort

Gecko Covers is een jong en ambitieus bedrijf, gespecialiseerd in het ontwerp en de verkoop van beschermhoezen voor e-readers, tablets en Macbooks. Ons assortiment proberen wij steeds aan te vullen en te vernieuwen, zoals met telefoonhoesjes en cameratassen. Wij verkopen onze producten niet alleen in Nederland, maar wij zijn ook internationaal gericht. Onze afzetmarkten zijn voornamelijk Nederland, Duitsland en Italië.

Het team van Gecko Covers bestaat op dit moment uit tien jonge en enthousiaste mensen (aangevuld met een club dedicated freelancers). Dit betekent dat de lijntjes kort zijn, ieders werkterrein breed is en iedereen al snel zijn eigen verantwoordelijkheden draagt. In ons team zijn de volgende kerntaken onderverdeeld: sales/accountmanagement, inkoop, marketing, klantenservice en het onderhouden van onze business-to-consumer verkoopkanalen. Hier kun je het hele Gecko team vinden.


Groei

In korte tijd zijn we gegroeid van één persoon op een studentenkamer naar een team van tien in een hippe kantoorruimte binnen B.Amsterdam. We zijn afgelopen jaar dan ook hoog geëindigd in de top 100 van snelst groeiende bedrijven in Nederland (zie hiervoor ook Gecko in de media).

De groei van het bedrijf zorgt ervoor dat er vaak veel verandert en het werk heel dynamisch blijft.

Solliciteren?

Op dit moment zijn er geen vacatures. Je kan altijd een open sollicitatie met CV sturen naar info @ geckocovers.com.

Een moment geduld a.u.b...

Het product is aan uw winkelwagen toegevoegd.

 

Nog niet uitgewinkeld?

Klik hier om verder te winkelen

Heeft u alles wat u nodig heeft?

Afrekenen
Naar kassa en afrekenen
Naar boven