Thuiswinkel Awards

Gecko Covers doet dit jaar mee met de Nationale Thuiswinkel Awards 2014. Deze Awards zijn onder te verdelen in twee onderdelen, de publieks- en de vakprijzen. De Nationale Thuiswinkel Awards worden georganiseerd door Thuiswinkel.org, dit is de belangenvereniging van webwinkels in Nederland die bepaalt welke webshops het Thuiswinkel Waarborg logo mogen voeren.


De Thuiswinkel Awards

De Stichting Thuiswinkel Awards is in juli 2001 in het leven geroepen door Thuiswinkel.org. Het doel van de Stichting Thuiswinkel Awards is het organiseren van onafhankelijke Awards-verkiezingen voor de branche. Terwijl het voor de Nationale Thuiswinkel Awards alweer de 13e keer is, doen wij van Gecko Covers dit jaar voor het eerst mee. Wij hebben ons ingeschreven voor zowel de Publieksprijs XS, als de Vakprijs: Product Experience Award.

Bij de Publieksprijs XS worden wij beoordeeld door het publiek. Hierbij hebben we jouw hulp hard nodig. Wij zijn ontzettend benieuwd wat jullie van ons en onze webwinkel, producten en service vinden. We willen jullie daarom vragen om mee te doen en onze webwinkel te beoordelen. De beoordeling duurt nog niet eens 1 minuutje.Het keurmerk

Het Thuiswinkel Waarborg kwaliteitskeurmerk wordt uitgedeeld door Thuiswinkel.org, en is in Nederland hét kenmerk waar je een goede webshop aan kan herkennen. Dit keurmerk is er om aan consumenten te laten zien dat de webwinkel betrouwbaar is.

Webwinkels moeten aan verschillende eisen voldoen, willen zij in aanmerking komen voor het keurmerk. Voorbeelden hiervan zijn: duidelijkheid over kosten, een veilige betaalomgeving en privacy van persoonsgegevens. Wij van Gecko Covers kunnen met trots zeggen dat wij het keurmerk mogen voeren sinds mei 2012.

Beoordeel Gecko Covers

Wij doen mee aan de Thuiswinkel Awards om een duidelijk beeld te krijgen van de mening van onze klanten over het bedrijf en onze producten. En natuurlijk ook om te winnen! Wij zouden het daarom ontzettend op prijs stellen als jij een beoordeling over ons invult.

Beoordeel ons nu!


Houd onze website, blog, Facebook en Twitter goed in de gaten voor meer informatie. Bij vragen over onze deelname aan de Thuiswinkel Awards kan je mailen naar lisette@geckocovers.com.

Een moment geduld a.u.b...

Het product is aan uw winkelwagen toegevoegd.

 

Nog niet uitgewinkeld?

Klik hier om verder te winkelen

Heeft u alles wat u nodig heeft?

Afrekenen
Naar boven