Samsung Galaxy Tab S3 9.7 Hoezen

  • Altijd veilige verzending, incl. track & trace code.
  • Veel e-readers/tablets lijken nogal op elkaar. Neem bij twijfel contact met ons op voor advies.
  • Mis je iets in ons assortiment, stuur even een mailtje. Wij staan open voor alle suggesties.

Waarom een Samsung Galaxy Tab S3 9.7 Hoesje

De nieuwe Galaxy Tab S3 9.7wordt waarschijnlijk de grootste concurrent van de iPad Air 2. Beide tablets zijn dun, licht en hebben grote voordelen zoals een lange batterijduur en een scherm met hoge resolutie. Samsung probeert met deze nieuwe Samsung Galaxy Tab S3 9.7 marktleider te worden en is zeker een waardige concurrent van Apple’s iPad.

Bescherm je tablet met een Gecko Hoesje

De Samsung Galaxy Tab S3 heeft een 9,7 inch scherm. De tablet is ontzettend dun, waardoor hij gemakkelijk mee te nemen is, maar dit maakt de tablet ook breekbaar. Een beschermhoes van Gecko Covers zorgt dat het breekbare scherm van je tablet beschermd is tegen krassen en vuil wanneer je deze meeneemt. Wanneer je de tablet in je tas stopt, wil je natuurlijk niet dat je sleutels je tablet beschadigen. Onze Samsung Galaxy Tab S3 9.7 hoes beschermt je tablet hier tegen.

Gecko Design

Voor de Samsung Galaxy Tab S3 9.7 hoes hebben we gekozen voor een Slimfit cover. Deze beschermhoes is dun, zodat hij nauwelijks extra ruimte inneemt in je tas. Je kunt de tablet gemakkelijk in de hoes klikken, waardoor hij nooit uit de hoes valt. Ook heeft dit hoesje de zogenaamde stand-functie. Hierdoor is het mogelijk om de tablet rechtop te laten staan in de hoes, wat natuurlijk ontzettend handig is als je een film kijkt of een Skype-call maakt. Ons Samsung Galaxy Tab S3 hoesje beschermt niet alleen, maar zorgt er door het strakke design ook voor dat je tablet er ook met hoes mooi uit ziet.

Een moment geduld a.u.b...

Het product is aan uw winkelwagen toegevoegd.

 

Nog niet uitgewinkeld?

Klik hier om verder te winkelen

Heeft u alles wat u nodig heeft?

Afrekenen
Naar boven