Samsung Galaxy Tab S 8.4 Hoezen

  • Bij Gecko Covers betaal je geen verzendkosten. Ook niet als je iets retour stuurt.
  • Veel e-readers/tablets lijken nogal op elkaar. Neem bij twijfel contact met ons op voor advies.
  • Mis je iets in ons assortiment, stuur even een mailtje. Wij staan open voor alle suggesties.

Ons assortiment voor de Samsung Galaxy Tab S S 8.4

Waarom een Samsung Galaxy Tab S Hoesje

De Galaxy Tab S is een nieuw pareltje van Samsung. Deze Tab S beschikt als eerste tablet ooit over een Super Amoled-scherm met een quad HD-resolutie. Deze technologie zorgt ervoor dat hij méér kleuren kan laten zien dan andere schermen en het zwart is bovendien ook écht zwart. De tablet draait op het Android 4.4 KitKat besturingssysteem en door de octa core-processor werkt dit razendsnel. 

Bescherm je tablet met een Gecko Hoesje

De Samsung Galaxy Tab S heeft een 8,4 inch scherm. De tablet is ontzettend dun en dus gemakkelijk mee te nemen, maar dit maakt de tablet ook kwetsbaar. Een beschermhoes van Gecko Covers zorgt dat het breekbare scherm van je tablet beschermd wordt tegen krassen en vuil wanneer je deze meeneemt. Een ongeluk zit in een klein hoekje en met een beetje pech is je scherm kapot na een ongelukkige val. Ook kleine beschadigingen, zoals krasjes door sleutels in je tas, zijn natuurlijk heel vervelend. Onze Samsung Galaxy Tab S 8.4 hoes beschermt je tablet hier tegen.

Gecko Design

Voor de Samsung Galaxy Tab S 8.4 hoes hebben we gekozen voor een Slimfit design. Deze beschermhoes is extra dun, zodat hij nauwelijks extra ruimte inneemt in je tas. Je kunt de tablet gemakkelijk in de hoes klikken, waardoor hij nooit uit de hoes valt. Ook heeft dit Galaxy Tab S hoesje de zogenaamde stand-functie. Hierdoor is het mogelijk om de tablet rechtop te laten staan in de hoes, wat natuurlijk ontzettend handig is als je een film kijkt of een Skype-call maakt. Ons Samsung Galaxy Tab S hoesje beschermt niet alleen, maar zorgt er door het strakke design voor dat je tablet er ook met hoes mooi uit ziet.

Galaxy Tab S 8.4 Accessoires

Gecko Covers heeft een aantal accessoires voor de Samsung Galaxy Tab S 8.4 gemaakt. Als je de tablet liever zonder hoes gebruikt, maar wel beschermd wil hebben in je tas, ben je wellicht geïnteresseerd in onze vilten Samsung Galaxy Tab S sleeve. Ook hebben we tablet opladers. Deze zijn handig om mee te nemen wanneer je onderweg bent, zodat je Samsung Galaxy Tab S 8.4 nooit meer een lege batterij hoeft te hebben.

Een moment geduld a.u.b...

Het product is aan uw winkelwagen toegevoegd.

 

Nog niet uitgewinkeld?

Klik hier om verder te winkelen

Heeft u alles wat u nodig heeft?

Afrekenen
Naar boven