Samsung Galaxy Tab S 10.5 Hoezen

  • Bij Gecko Covers betaal je geen verzendkosten. Ook niet als je iets retour stuurt.
  • Veel e-readers/tablets lijken nogal op elkaar. Neem bij twijfel contact met ons op voor advies.
  • Mis je iets in ons assortiment, stuur even een mailtje. Wij staan open voor alle suggesties.

Ons assortiment voor de Samsung Galaxy Tab S S 10.5

Waarom een Samsung Galaxy Tab S Hoesje

De Samsung Galaxy Tab S tablets worden ook wel beschreven als ‘top tablets’. De Samsung Galaxy Tab S is de eerste tablet ooit die beschikt over een Super Amoled-scherm met een quad HD-resolutie. De technologie in het scherm zorgt ervoor dat er op het beeldscherm van de Samsung Galaxy Tab S meer kleuren worden laten zien in vergelijking met schermen van andere tablets. Naast het prachtige Amoled-scherm, zijn ook de prestaties en het design van de Samsung Galaxy Tab S 10.5 zeker noemenswaardig. 

Bescherm je tablet met een Gecko Hoesje

De Samsung Galaxy Tab S heeft een 10,5 inch scherm. De tablet is maar 6,6 milimeter dik en is dus gemakkelijk mee te nemen, maar dit maakt de tablet ook kwetsbaar. Een Galaxy Tab S hoes van Gecko Covers zorgt dat het breekbare scherm van je tablet beschermd wordt tegen krassen en vuil wanneer je deze meeneemt. Een ongeluk zit soms in een klein hoekje en met een beetje pech is je scherm kapot na een ongelukkige val. Ook krasjes en vuil op je tablet zijn natuurlijk heel vervelend. Onze Samsung Galaxy Tab S 10.5 hoes beschermt je tablet hier tegen.

Gecko Design

Om het strakke design van de Samsung Galaxy Tab S 10.5 te beschermen heeft Gecko een breed aanbod aan hoezen. De Slimfit Samsung Galaxy Tab S 10.5 hoes is heel dun, zodat hij nauwelijks extra ruimte inneemt in je tas. Zoek je een opvallende Galaxy Tab 4 hoes? Dan is de Croco Galaxy Tab S hoes met het unieke croco-motief misschien iets voor jou! Het croco materiaal is een type kunstleer dat met de hand wordt uitgesneden uit een groter geheel. Hierdoor is elke hoes uniek. Tot slot bieden we nog een elegante Leren Samsung Galaxy Tab S 10.5 hoes die een echte lust voor het oog is. Onze Samsung Galaxy Tab 4 hoezen beschermen dus niet alleen, maar zorgen er door het strakke design ook voor dat je tablet er prachtig uit ziet. 

Galaxy Tab S 10.5 Accessoires

Gecko Covers heeft een aantal verschillende accessoires voor de Samsung Galaxy Tab S 10.5 in het assortiment. Als je de tablet liever zonder hoes gebruikt, maar wel beschermt wil hebben in je tas, ben je misschien geïnteresseerd in onze Vilten Samsung Galaxy Tab S Sleeve. Daarnaast hebben we twee typen Galaxy Tab S 10.5 screenprotectors in ons assortiment en bieden we tablet opladers. Deze zijn handig om mee te nemen wanneer je onderweg bent, zodat je Samsung Galaxy Tab S 10.5 nooit meer een lege batterij hoeft te hebben.

Een moment geduld a.u.b...

Het product is aan uw winkelwagen toegevoegd.

 

Nog niet uitgewinkeld?

Klik hier om verder te winkelen

Heeft u alles wat u nodig heeft?

Afrekenen
Naar boven