Samsung Galaxy Tab Pro 8.4 Hoezen

  • Bij Gecko Covers betaal je geen verzendkosten. Ook niet als je iets retour stuurt.
  • Veel e-readers/tablets lijken nogal op elkaar. Neem bij twijfel contact met ons op voor advies.
  • Mis je iets in ons assortiment, stuur even een mailtje. Wij staan open voor alle suggesties.

Ons assortiment voor de Samsung Galaxy Tab Pro 8.4 inch

Waarom een Samsung Galaxy Tab S2 Hoesje

Van de Samsung high-end tablet serie Galaxy TabPRO, is de 8.4 het kleinste formaat. Het 8.4 inch beeldschermformaat is een nog niet geziene grootte in de tablet wereld. De tablet heeft een krachtige processor en draait op de recentste versie van Android. Het design in deze serie is voor ieder formaat hetzelfde. 

Bescherm je tablet met een Gecko Hoesje

Onze Samsung Galaxy TabPro 8.4 hoes biedt perfecte bescherming tegen ongewenste beschadigingen. Een gebarsten scherm, maar ook kleine krasjes en vuil wil iedereen natuurlijk voorkomen. Het gebruik van een Galaxy Tab A hoesje van Gecko Covers is daarom de ideale oplossing om je tablet te beschermen. Onze hoezen zijn met zorg ontworpen en worden in tegenstelling tot veel andere merken met de hand gemaakt! 

Gecko Design

De Samsung Galaxy TabPro hoes heeft het innovatieve Slimfit design meegekregen. Dit is onze dunste hoes en hij neemt dan ook bijna geen extra ruimte of gewicht in. Je tablet is gemakkelijk in de Samsung Galaxy Tab Pro hoes te klikken, waardoor hij er nooit uit kan vallen. De Slimfit Galaxy TabPro hoes heeft ook een stand-functie, die ervoor zorgt dat je de tablet niet vast hoeft te houden als je een film kijkt of aan het Skypen bent. Ideaal! Ons Samsung Galaxy TabPro 8.4 hoesje beschermt niet alleen, maar zorgt er door het strakke design voor dat je tablet er ook met hoes prachtig uit ziet. 

Galaxy Tab S2 Accessoires

Gecko Covers heeft een aantal verschillende accessoires voor de Samsung Galaxy Tab S 10.5 in het assortiment. Als je de tablet liever zonder hoes gebruikt, maar wel beschermd wil hebben in je tas, ben je wellicht geïnteresseerd in onze Samsung Galaxy TabPro sleeve. Voor nét dat extra beetje bescherming bieden we ook een op maat gemaakte Samsung Galaxy TabPro 8.4 screenprotector. Deze is vrijwel onzichtbaar en zorgt voor een perfect behoud van de originele kleuren. Verder bieden we een tablet oplader, een stylus en een micro usb kabel. Altijd handig om extra’s kabels en opladers te hebben wanneer je onderweg bent, zodat je nooit meer een lege batterij hoeft te hebben.

Een moment geduld a.u.b...

Het product is aan uw winkelwagen toegevoegd.

 

Nog niet uitgewinkeld?

Klik hier om verder te winkelen

Heeft u alles wat u nodig heeft?

Afrekenen
Naar boven