Samsung Galaxy Tab Pro 12.2 Hoezen

  • Bij Gecko Covers betaal je geen verzendkosten. Ook niet als je iets retour stuurt.
  • Veel e-readers/tablets lijken nogal op elkaar. Neem bij twijfel contact met ons op voor advies.
  • Mis je iets in ons assortiment, stuur even een mailtje. Wij staan open voor alle suggesties.

Ons assortiment voor de Samsung Galaxy Tab Pro 12.2 inch

Waarom een Samsung Galaxy TabPRO Hoesje

In januari 2014 heeft Samsung de lijn Samsung Galaxy TabPRO gelanceerd. Deze modellen zijn voorzien van indrukwekkende specificaties als een hoge resolutie display en een krachtige processor. Deze TabPRO komt in specificaties vrijwel overeen met zijn voorganger, de Samsung Galaxy NotePRO. Beiden hebben ze een Super Clear LCD display en hetzelfde strakke design. 

Bescherm je tablet met een Gecko Hoesje

Om jouw tablet ook aan de buitenkant high-end te houden, is het verstandig om de tablet goed te beschermen. Een ongeluk zit in een klein hoekje en met een beetje pech is je scherm kapot na een ongelukkige val. Ook krasjes en vuil op je tablet zijn natuurlijk erg vervelend. Onze Samsung Galaxy TabPRO 12.2 hoesjes bieden perfecte bescherming tegen deze ongewenste beschadigingen. Gecko besteedt uiterste zorg in het maken van de beste designs en elke Samsung Galaxy TabPRO hoes wordt met de hand gemaakt!

Gecko Design

Voor de Samsung Galaxy TabPRO 12.2 hoes hebben we gekozen voor een Slimfit design. Deze beschermhoes is extra dun, zodat hij nauwelijks extra ruimte inneemt in je tas. Je kunt de tablet gemakkelijk in de hoes klikken, waardoor hij nooit uit de hoes valt. Ook heeft dit Galaxy TabPRO hoesje de zogenaamde stand-functie. Hierdoor is het mogelijk om de tablet rechtop te laten staan in de hoes, wat natuurlijk ontzettend handig is als je een film kijkt of een Skype-call maakt. Onze Samsung Galaxy TabPRO 12.2 hoes beschermt niet alleen, maar zorgt er door het strakke design voor dat je tablet er ook met hoes mooi uit ziet.

Galaxy TabPRO 12.2 Accessoires

 Voor nét dat extra beetje bescherming bieden we een op maat gemaakte Samsung Galaxy TabPro 12.2 screenprotector. Ook tablet opladers en usb kabels voor Samsung zijn in ons assortiment te vinden.

Een moment geduld a.u.b...

Het product is aan uw winkelwagen toegevoegd.

 

Nog niet uitgewinkeld?

Klik hier om verder te winkelen

Heeft u alles wat u nodig heeft?

Afrekenen
Naar boven