Samsung Galaxy Tab Pro 10.1 Hoezen

  • Bij Gecko Covers betaal je geen verzendkosten. Ook niet als je iets retour stuurt.
  • Veel e-readers/tablets lijken nogal op elkaar. Neem bij twijfel contact met ons op voor advies.
  • Mis je iets in ons assortiment, stuur even een mailtje. Wij staan open voor alle suggesties.

Ons assortiment voor de Samsung Galaxy Tab Pro 10.1 inch

Waarom een Samsung Galaxy TabPro Hoesje

Met de Samsung Galaxy TabPRO 10.1 inch lanceert deze Koreaanse fabrikant de middelste variant van de high-end tablet serie TabPRO. De TabPRO tablets zijn voorzien van indrukwekkende specificaties zoals een hoge resolutie display en een krachtige processor. De 10.1 inch komt in specificaties veelal overeen met de 12.2 inch tablet. Het belangrijkste verschil zit in het formaat en het werkgeheugen, die voor de middelste variant iets lager liggen dan bij zijn grote broer. 

Bescherm je tablet met een Gecko Hoesje

Om jouw tablet ook aan de buitenkant high-end te houden, is het verstandig om de tablet goed te beschermen. Een ongeluk zit in een klein hoekje en met een beetje pech is je scherm kapot na een ongelukkige val. Ook krasjes en vuil op je tablet zijn natuurlijk heel vervelend. Onze Samsung Galaxy TabPro 10.1 hoesjes bieden perfecte bescherming tegen deze ongewenste beschadigingen. Gecko besteedt uiterste zorg in het maken van de beste designs en elke Samsung Galaxy TabPro hoes wordt met de hand gemaakt!

Gecko Design

We bieden twee verschillende op maat gemaakte Samsung Galaxy Tab Pro hoezen. De Slimfit Galaxy TabPro 10.1 hoes is licht en dun en heeft een functioneel design. Het click-in mechanisme zorgt ervoor dat je Samsung tablet nooit uit de hoes kan vallen. Zoek je juist een opvallend design? Neem dan een kijkje bij de Croco Samsung Galaxt TabPro hoes. Dit Galaxy hoesje heeft een uniek design en geeft uitstekende bescherming. 

Galaxy TabPro 10.1 Accessoires

Wil je de tablet graag zonder hoes gebruiken maar wel goed beschermen? Dan hebben we daar de Galaxy TabPro Vilten sleeve voor in ons assortiment. Voor nét dat extra beetje bescherming bieden we een op maat gemaakte Samsung Galaxy TabPro 10.1 screenprotector. Ook tablet opladers en usb kabels voor Samsung zijn in ons assortiment te vinden.

Een moment geduld a.u.b...

Het product is aan uw winkelwagen toegevoegd.

 

Nog niet uitgewinkeld?

Klik hier om verder te winkelen

Heeft u alles wat u nodig heeft?

Afrekenen
Naar boven