Hoesjes voor Samsung Galaxy Tab A 10.1

  • Altijd veilige verzending, incl. track & trace code.
  • Veel e-readers/tablets lijken nogal op elkaar. Neem bij twijfel contact met ons op voor advies.
  • Mis je iets in ons assortiment, stuur even een mailtje. Wij staan open voor alle suggesties.

Waarom een Samsung Galaxy Tab A 10.1 Hoesje

De Samsung Galaxy Tab A 10.1 is Samsungs eerste tablet in de A-serie. Deze tablet met een scherm van 10 inch is in 2016 gelanceerd.

Bescherm je tablet met een Gecko Hoesje

Onze Samsung Galaxy Tab A 10.1 hoes biedt perfecte bescherming tegen ongewenste beschadigingen. Een gebarsten scherm, maar ook kleine krasjes en vuil wil iedereen natuurlijk voorkomen. Het gebruik van een Galaxy Tab A hoesje van Gecko Covers is daarom de ideale oplossing om je tablet te beschermen. Onze hoezen zijn met zorg ontworpen en worden in tegenstelling tot veel andere merken met de hand gemaakt! 

Gecko Design

De Samsung Galaxy Tab A 10.1 hoes heeft het innovatieve Slimfit design meegekregen. Dit is onze dunste hoes en hij neemt dan ook nauwelijks extra ruimte of gewicht in. Je tablet is gemakkelijk in de Samsung Galaxy Tab hoes te klikken, waardoor hij er nooit uit kan vallen. De Slimfit Galaxy Tab A hoes heeft ook een stand-functie, die ervoor zorgt dat je de tablet niet vast hoeft te houden als je een film kijkt of aan het Skypen bent. Ideaal! Ons Samsung Galaxy Tab A 10.1 hoesje beschermt niet alleen, maar zorgt er door het strakke design ook voor dat je tablet er ook met hoes prachtig uit ziet. 

Galaxy Tab A 10.1 Accessoires

Gecko Covers heeft ook een aantal accessoires voor de Samsung Galaxy Tab A 10.1 gemaakt. Als je de tablet liever zonder hoes gebruikt, maar wel beschermd wil hebben in je tas, ben je wellicht geïnteresseerd in onze Samsung Galaxy Tab A 10.1 sleeve Tot slot hebben we ook nog tablet opladers. Deze zijn handig om mee te nemen wanneer je onderweg bent, zodat je Samsung Galaxy Tab A 10.1 nooit meer een lege batterij hoeft te hebben.

Een moment geduld a.u.b...

Het product is aan uw winkelwagen toegevoegd.

 

Nog niet uitgewinkeld?

Klik hier om verder te winkelen

Heeft u alles wat u nodig heeft?

Afrekenen
Naar boven