Samsung Galaxy Tab 4 10.1" Hoezen

  • Bij Gecko Covers betaal je geen verzendkosten. Ook niet als je iets retour stuurt.
  • Veel e-readers/tablets lijken nogal op elkaar. Neem bij twijfel contact met ons op voor advies.
  • Mis je iets in ons assortiment, stuur even een mailtje. Wij staan open voor alle suggesties.

Ons assortiment voor de Samsung Galaxy Tab 4 10.1 inch (VE)

Waarom een Samsung Galaxy Tab 4 10.1 Hoesje

In april 2014 heeft Samsung de opvolger van de Tab 3 uitgebracht. Deze grootste variant beschikt over een 10.1 inch beeldscherm. Qua specificaties is de tablet niet veel veranderd ten opzichte van zijn voorgangers. In het design is Samsung echter wel verbeterd met meer rechte hoeken en strakke lijnen. Ook is de achterzijde van de tablets voorzien van een nep-lederen structuur. 

Bescherm je tablet met een Gecko Hoesje

Een beschermhoes van Gecko Covers zorgt dat het breekbare scherm van je Samsung tablet beschermd is tegen krassen en vuil wanneer je deze meeneemt. Wanneer je de tablet in je tas stopt, wil je natuurlijk niet dat je sleutels je tablet beschadigen. Onze Samsung Galaxy Tab 4 10.1 hoes beschermt je tablet hier tegen. Elk hoesje is zowel geschikt voor de Galaxy Tab 4 10.1 als voor de Galaxy Tab 4 10.1 VE.

Gecko Design

Om het strakke design van de Samsung Galaxy Tab 4 te beschermen heeft Gecko een breed aanbod aan hoezen. De hoes met het laagste prijskaartje is de Luxe Samsung Galaxy Tab 4 10.1 hoes. Deze hoes is stijlvol, praktisch en gemaakt van hoogwaardig kunstleer. De Slimfit Samsung Galaxy Tab 4 10.1 hoes is heel dun, zodat hij nauwelijks extra ruimte inneemt in je tas. Zoek je een meer opvallende Galaxy Tab 4 hoes? Dan is de Croco Galaxy Tab 4 hoes met het unieke croco-motief misschien iets voor jou! Het croco materiaal is een type kunstleer dat met de hand wordt uitgesneden uit een groter geheel. Hierdoor is elke hoes uniek. Onze Samsung Galaxy Tab 4 hoezen beschermen niet alleen, maar zorgen er door het strakke design ook voor dat je tablet er prachtig uit ziet. 

Galaxy Tab 4 10.1 Accessoires

Gecko Covers heeft een aantal accessoires voor de Samsung Galaxy Tab 4 10.1 gemaakt. Als je de tablet liever zonder hoes gebruikt, maar wel beschermt wil hebben in je tas, ben je misschien geïnteresseerd in onze Vilten Samsung Galaxy Tab S2 Sleeve. Daarnaast hebben we twee typen Galaxy Tab 4 10.1 screenprotectors in ons assortiment en bieden we tablet opladers. Deze zijn handig om mee te nemen wanneer je onderweg bent, zodat je Samsung Galaxy Tab 4 10.1 nooit meer een lege batterij hoeft te hebben.

Een moment geduld a.u.b...

Het product is aan uw winkelwagen toegevoegd.

 

Nog niet uitgewinkeld?

Klik hier om verder te winkelen

Heeft u alles wat u nodig heeft?

Afrekenen
Naar boven