Covers voor de Samsung Galaxy NotePro 12.2"

 • Altijd veilige verzending, incl. track & trace code.
 • Veel e-readers/tablets lijken nogal op elkaar. Neem bij twijfel contact met ons op voor advies.
 • Mis je iets in ons assortiment, stuur even een mailtje. Wij staan open voor alle suggesties.

Ons assortiment voor de Samsung Galaxy Note Pro 12.2

 • Touchpen Stylus

  geschikt voor tablets

  Colour:

  SilverBlack

  € 9,95
  Bekijk product

  Niet in voorraad

Galaxy NotePro 12.2" hoes van Gecko Covers

De Koreaanse fabrikant Samsung heeft in 2013 de high-end Galaxy Note 10.1 gelanceerd. In 2014 doet Samsung hier nog een schepje bovenop, een nog grotere variant voor de professionele gebruiker verschijnt op de markt. Deze Galaxy Note Pro 12.2 tablet wordt in de markt gezet als een high-end tablet, wat zeker terug te zien is in de specificaties. Een Super Clear LCD display, een sterke processor en natuurlijk de S-Pen Stylus.

Bescherm je Galaxy tablet met een Gecko hoesje

Een tablet is een kwetsbaar apparaat. Een reparatie van een gebroken scherm of een andere beschadiging is vaak erg prijzig. Ook al ben je nog zo voorzichtig, een ongeluk zit in een klein hoekje. Laat het geluk daarom niet aan het lot over en bescherm je Samsung tablet met een Gecko cover! Zo voorkom je naast valschade en krasschade ook dat er stof en vuil op je tablet terecht komt. Voorkom dus hoge reparatiekosten en zorg ervoor dat je NotePro tablet mooi blijft. Een Samsung case beschermt je tegen:
- Val schade
- Stoot schade
- Krassen op je beeldscherm
- Vocht schade
- Stof en vuil 

Gecko Design

Wij van Gecko Covers doen ons uiterste best om onze hoezen zo solide en stijlvol mogelijk te maken. Voor de Samsung Galaxy NotePro 12.2 inch bieden wij een dunne Slimfit beschermhoes, die erg stevig is maar bijna geen extra gewicht toevoegt. Voor nét dat beetje extra bescherming hebben wij ook een op maat gemaakte screenprotector in ons assortiment opgenomen.

Samsung Tablet Accessoires

Naast hoesjes voor de Galaxy Note Pro 12.2” bieden we ook de volgende accessoires aan:
-Oplader voor Samsung
-Samsung micro USB kabel 
Een extra smartphone oplader is handig voor bijvoorbeeld op werk of op reis, ook is het altijd handig een extra micro-USB kabel te hebben. Onze opladers en kabels zijn van hoge kwaliteit en zijn net zo goed als de originele Samsung accessoires. Daarnaast bieden we ook een Touchpen Stylus die het navigeren, tekenen of typen op je NotePro nóg eenvoudiger maakt.

Een moment geduld a.u.b...

Het product is aan uw winkelwagen toegevoegd.

 

Nog niet uitgewinkeld?

Klik hier om verder te winkelen

Heeft u alles wat u nodig heeft?

Afrekenen
Naar boven