Kies hieronder jouw Samsung Galaxy tablet

& ontdek onze

Samsung Galaxy tablet hoezen

Samsung Galaxy hoes van Gecko Covers

Samsung met het hoofdkantoor in Seoel, Zuid Korea is één van de grootste elektronicaconcerns ter wereld. Zoals hierboven te zien is, heeft Samsung ontzettend veel verschillende tablets uitgebracht. Samsung is hard op weg om Apple’s grootste concurrent te worden en heeft op de tabletmarkt Apple zelfs bijna ingehaald. Terwijl de iPad minder in trek is, verkoopt Samsung steeds meer Galaxy tablets.

Bescherm je Samsung tablet met een Gecko hoesje

Een tablet is een vaak duur en kwetsbaar apparaat. Het repareren van een tablet of het scherm hiervan kost veel geld. Een ongeluk zit vaak in een klein hoekje en als je pech hebt is je tablet na een verkeerde val meteen stuk. Schade aan je Galaxy tablet, zoals valschade en krasschade, kan je voorkomen met een Samsung hoesje. Hiermee voorkom je hoge reparatiekosten. Een Samsung Galaxy hoesje beschermt je tegen:

- Val schade
- Stoot schade
- Krassen op je beeldscherm
- Vocht schade
- Stof en vuil 

Gecko Design

Wij van Gecko Covers zijn altijd bezig met het optimaliseren van onze hoezen. Gecko besteedt grote zorg aan het ontwerpen van de beste designs. Bovendien worden onze hoezen, in tegenstelling tot veel andere merken, met de hand gemaakt. Op dit moment hebben we de volgende Samsung Galaxy hoezen in ons assortiment:

- Samsung Galaxy Tab A hoesjes
- Samsung Galaxy Tab 4 hoesjes
- Samsung Galaxy Tab S hoesjes
- Samsung Galaxy TabPRO hoesjes
- Samsung Galaxy NotePRO hoesjes
- Samsung Galaxy Note hoesjes
- Samsung Galaxy Tab 3 hoesjes
- Samsung Galaxy Tab 2 hoesjes

Wil je je tablet toch liever zonder hoes gebruiken maar wel goed beschermen onderweg? Neem dan een kijkje bij onze Vilten Sleeves. Deze hebben we in twee uitvoeringen. Een 7 inch Samsung Sleeve voor de kleinere tablets en een 10.1 inch Samsung Sleeve voor de grotere varianten. 

Samsung Galaxy Accessoires

Naast Samsung Galaxy hoezen biedt Gecko ook de volgende accessoires aan:

- Tablet oplader
- Micro-USB kabel
- USB kabel voor Samsung
- Touchpen stylus

Een extra oplader is handig voor bijvoorbeeld op reis of op werk, ook is het handig altijd een extra micro-USB kabel bij je te hebben. Onze opladers en kabels zijn van hoge kwaliteit en zijn net zo goed als de originele Samsung laders.

 

Een moment geduld a.u.b...

Het product is aan uw winkelwagen toegevoegd.

 

Nog niet uitgewinkeld?

Klik hier om verder te winkelen

Heeft u alles wat u nodig heeft?

Afrekenen
Naar boven