Microsoft Surface Pro 3 Hoezen

  • Altijd veilige verzending, incl. track & trace code.
  • Veel e-readers/tablets lijken nogal op elkaar. Neem bij twijfel contact met ons op voor advies.
  • Mis je iets in ons assortiment, stuur even een mailtje. Wij staan open voor alle suggesties.

Ons assortiment voor de Microsoft Surface Pro 3

Microsoft Surface Pro 3 hoes van Gecko Covers

Met deze Surface Pro 3 zegt Microsoft een tablet op de markt te hebben gebracht die jouw laptop zou kunnen vervangen. Vergeleken met zijn voorganger, de Surface Pro 2, heeft deze nieuwe versie een groter en scherper beeldscherm. Ook biedt deze tablet een krachtigere processor. Een andere feature van deze tablet is een van zijn accessoires ‘de pen’, die een echte toevoeging is aan het apparaat. 

Bescherm je Microsoft Surface tablet met een Gecko hoesje

De Microsoft Surface Pro 3 tablet is erg licht en dun, waardoor hij gemakkelijk overal mee naar toe genomen kan worden. Wanneer je je tablet onderweg meeneemt, wil je natuurlijk wel dat deze goed beschermd wordt. Een ongeluk zit soms in een klein hoekje en met een beetje pech is je scherm kapot na een ongelukkige val. Ook kleinere beschadigingen, zoals krasjes door sleutels in je tas zijn natuurlijk vervelend. Onze Microsoft Surface Pro 3 hoes beschermt je tablet hier tegen.

Gecko Design

De Microsoft Surface Pro 3 is een hybride tablet. Daarom hebben wij voor de Microsoft Surface Pro 3 hoes gekozen voor een Keyboard design. Deze Microsoft hoes biedt bescherming aan de tablet én het toetsenbord samen, zodat je de Surface Pro 3 onderweg ook als laptop kunt gebruiken. Een andere nieuwe feature is dat de Surface Pro 3 in groot aantal verschillende posities gebruikt kan worden. Onze Microsoft Surface Pro 3 hoes is nét zo flexibel en beperkt de mogelijkheden van de Surface Pro 3 dus niet. Naast functionaliteit en bescherming zorgt het Gecko Microsoft Surface Pro 3 hoesje er ook voor dat de tablet er ook mét hoes prachtig uit ziet.

Microsoft Surface Pro 3 Accessoires

Gecko Covers heeft een aantal accessoires voor de Microsoft Surface 3 gemaakt. Zo hebben we een op maat gemaakte Microsoft Surface Pro 3 Screenprotector in ons assortiment opgenomen. Ook hebben we tablet opladers die handig zijn om mee te nemen, zodat je nooit meer een lege batterij hoeft te hebben.

Een moment geduld a.u.b...

Het product is aan uw winkelwagen toegevoegd.

 

Nog niet uitgewinkeld?

Klik hier om verder te winkelen

Heeft u alles wat u nodig heeft?

Afrekenen
Naar boven