Microsoft Surface 3 Hoezen

  • Altijd veilige verzending, incl. track & trace code.
  • Veel e-readers/tablets lijken nogal op elkaar. Neem bij twijfel contact met ons op voor advies.
  • Mis je iets in ons assortiment, stuur even een mailtje. Wij staan open voor alle suggesties.

Microsoft Surface 3 hoes van Gecko Covers

De in mei 2015 uitgekomen Surface 3 van Microsoft lijkt een kleinere versie van de Surface Pro 3 te zijn. De Surface 3 wordt verkocht met een nieuw ontworpen magnetisch toetsenbord, zodat hij zowel als tablet en laptop gebruikt kan worden. Nieuw in de Surface-serie, is dat deze hybride tablet met volledige Windows installatie komt, dus niet de Windows RT versie die op de eerdere Surface tablets geïnstalleerd was. Vooralsnog komt de Surface 3 met Windows 8, maar er kan een gratis update gedaan worden naar Windows 10 zodra deze beschikbaar is.

Bescherm je Microsoft Surface tablet met een Gecko hoesje

De Microsoft Surface 3 tablet is erg licht en dun, waardoor hij gemakkelijk overal mee naar toe genomen kan worden. Wanneer je je tablet onderweg meeneemt, wil je natuurlijk wel dat deze goed beschermd wordt. Een ongeluk zit in een klein hoekje en met een beetje pech is je scherm kapot na een ongelukkige val. Ook kleine beschadigingen, zoals krasjes door sleutels in je tas zijn natuurlijk heel vervelend. Onze Microsoft Surface 3 hoes beschermt je tablet hier tegen.

Gecko Design

De Microsoft Surface 3 is een hybride tablet. Daarom hebben wij voor de Microsoft Surface 3 hoes gekozen voor een Keyboard design. Deze Microsoft hoes biedt bescherming aan de tablet én het toetsenbord samen, zodat je de Surface 3 onderweg ook als laptop kunt gebruiken. Een andere nieuwe feature is dat de Surface 3 in verschillende posities gebruikt kan worden. Onze Microsoft Surface 3 hoes is nét zo flexibel en beperkt de mogelijkheden van de Surface 3 dus niet. Naast functionaliteit en bescherming zorgt het Gecko Microsoft Surface 3 hoesje er ook voor dat de tablet er ook mét hoes prachtig uit ziet.

Microsoft Surface 3 Accessoires

Gecko Covers heeft een aantal accessoires voor de Microsoft Surface 3 gemaakt. Zo hebben we een op maat gemaakte Microsoft Surface 3 screenprotector in ons assortiment opgenomen. Ook hebben we tablet opladers die handig zijn om mee te nemen, zodat je nooit meer een lege batterij hoeft te hebben.

Een moment geduld a.u.b...

Het product is aan uw winkelwagen toegevoegd.

 

Nog niet uitgewinkeld?

Klik hier om verder te winkelen

Heeft u alles wat u nodig heeft?

Afrekenen
Naar boven