Hoesjes voor Lenovo Yoga 2 13.3

  • Altijd veilige verzending, incl. track & trace code.
  • Veel e-readers/tablets lijken nogal op elkaar. Neem bij twijfel contact met ons op voor advies.
  • Mis je iets in ons assortiment, stuur even een mailtje. Wij staan open voor alle suggesties.

Ons assortiment voor de Lenovo Yoga Tablet 2 13.3

In 2014 kwam Lenovo met een geheel vernieuwde serie Yoga-tablets; de Lenovo Yoga Tablet 2. Deze nieuwe serie bestaat, evenals de eerste Yoga serie, uit zogenaamde ‘convertible tablets’; tablets die in verschillende posities gebruikt kunnen worden. Het is mogelijk om de devices in de serie als tablet en als laptop te gebruiken. De serie heet Yoga, omdat de apparaten erg flexibel zijn. Bovendien kunnen ze zelfs gebruikt worden als het toetsenbord volledig naar achteren wordt gevouwen.

De Lenovo Yoga 2 13 heeft een 13.3” beeldscherm, Bluetooth 4.0, WiFi, een HDMI-poort en twee USB-poorten. Dit maakt de Lenovo Yoga 13 net zo gemakkelijk en handig als een echte laptop. Je kunt zelfs een extra scherm aansluiten om te werken of films te kijken via deze tablet.

Een andere unieke feature aan de Lenovo Yoga 2 serie, is dat hij geheel op zichzelf kan staan. De Yoga heeft een inventief design, net als onze hoezen voor deze tablet. Onze covers zijn net zo flexibel als het device zelf en kunnen ook helemaal naar achteren worden gebogen. De hoes houdt ruimte voor alle plug-ins en poorten van deze tablet, zodat je alle functionaliteiten van de tablet kan blijven gebruiken.

Een moment geduld a.u.b...

Het product is aan uw winkelwagen toegevoegd.

 

Nog niet uitgewinkeld?

Klik hier om verder te winkelen

Heeft u alles wat u nodig heeft?

Afrekenen
Naar boven