Hoesjes voor Lenovo Yoga 2 10.1

  • Altijd veilige verzending, incl. track & trace code.
  • Veel e-readers/tablets lijken nogal op elkaar. Neem bij twijfel contact met ons op voor advies.
  • Mis je iets in ons assortiment, stuur even een mailtje. Wij staan open voor alle suggesties.

Ons assortiment voor de Lenovo Yoga Tablet 2 10.1

Toen Lenovo de nieuwe Yoga serie in 2014 introduceerde, was de Yoga 10 de eerste die op de markt kwam. De nieuwe serie heet, niet erg verrassend, de Lenovo Yoga Tablet 2-serie. De tablets in deze serie zijn allemaal convertibles, wat betekent dat ze zowel met als zonder toetsenbord gebruikt kunnen worden. Net als de eerste serie, heet deze serie ‘Yoga’ dankzij de flexibiliteit van haar tablets: de tablet en het toetsenbord kunnen in velen verschillende posities worden gebruikt. Het toetsenbord kan zelfs 360 graden draaien ten opzichte van de tablet.

De Yoga Tablet 2 10 komt in een Android en Windows versie. Deze heeft, ook niet erg verrassend, een 10,1” scherm. Beiden de Windows en Android versie hebben een geheugen dat uitbreidbaar is met een micro-SD kaart. De tablets hebben een micro-USB poort, een audio jack, een front camera om video calls mee te maken, Bleutooth 4.0 en WiFi. De batterij gaat volgens Lenovo zelf 15 uur mee wanneer de tablet geheel vol geladen is.

Het unieke design van de Yoga zorgt ervoor dat de tablet uit zichzelf op een tafel kan staan. Op het gebied van het design is het ook uniek dat de Yoga tablets een ronde onderkant hebben – dit maakt dat ze gemakkelijk vast te houden zijn, zoals tijdschriften. Nieuw aan dit model is zijn ‘hang’ functie, hij kan opgehangen worden aan een muur. Natuurlijk houdt onze hoes rekening met al de verschillende posities waarin deze tablet te gebruiken is – de hoes ondersteunt alle functionaliteiten van de tablet. Dit maakt dat onze Gecko Cover een perfecte match is met jouw Yoga Tablet 2.

Een moment geduld a.u.b...

Het product is aan uw winkelwagen toegevoegd.

 

Nog niet uitgewinkeld?

Klik hier om verder te winkelen

Heeft u alles wat u nodig heeft?

Afrekenen
Naar boven