Hoesjes voor de Apple iPad Mini 4

  • Altijd veilige verzending, incl. track & trace code.
  • Veel e-readers/tablets lijken nogal op elkaar. Neem bij twijfel contact met ons op voor advies.
  • Mis je iets in ons assortiment, stuur even een mailtje. Wij staan open voor alle suggesties.

Apple iPad Mini 4 hoesjes van Gecko Covers

In het najaar van 2015 heeft Apple deze nieuwe versie van de iPad mini gelanceerd. De iPad Mini 4 verschilt redelijk van zijn voorgangers; iPad Mini 2 en iPad Mini 3. De Mini 3 zal helemaal uit het assortiment verdwijnen en de Mini 2 blijft, als instapmodel, nog bestaan. Wat betreft specificaties is de iPad Mini 4 goed te vergelijken met de iPad Air 2, alleen verschilt het formaat wat natuurlijk.

Bescherm je Apple Ipad Mini 4 met een Gecko hoesje

Een iPad is een kostbaar apparaat en daar om is het belangrijk deze goed te beschermen. Het is beter om schade te voorkomen, dan schade te leiden en bakken met geld te moeten betalen om het achteraf te repareren. Bescherm je iPad Mini 4 daarom met een mooie hoes van Gecko Covers. Deze hoes zal je iPad beschermen tegen stof, val-en stootschade.

Gecko Design

De Slimfit hoes biedt niet alleen bescherming, maar houdt jouw ‘oogappeltje’ ook lekker dun. De buitenkant van de hoes is gemaakt van hoogwaardig kunstleer en aan de binnenkant zit velour zodat er geen krassen op je scherm komen.

Apple Mini 4 accessoiresGebruik een screenprotector en voorkomt krassen en vingerafdrukken op het scherm. Wil je je iPad graag veilig meenemen, dan is de modieuze vilten sleeve wellicht iets voor jou.

Een moment geduld a.u.b...

Het product is aan uw winkelwagen toegevoegd.

 

Nog niet uitgewinkeld?

Klik hier om verder te winkelen

Heeft u alles wat u nodig heeft?

Afrekenen
Naar boven