Hoesjes voor Samsung Galaxy S6

  • Altijd veilige verzending, incl. track & trace code.
  • Veel e-readers/tablets lijken nogal op elkaar. Neem bij twijfel contact met ons op voor advies.
  • Mis je iets in ons assortiment, stuur even een mailtje. Wij staan open voor alle suggesties.

Ons assortiment voor de Samsung Galaxy S6

De nieuwe Samsung Galaxy S6 is de opvolger van de S5, welke in 2014 op de markt kwam. De S6 zal in april 2015 gelanceerd worden en heeft een revolutionair design. De behuizing is gemaakt van aluminium en zowel de voor- als achterkant zijn bedenkt met glas. Dit is geen normaal glas, het is vierde generatie Gorilla Glass. Volgens Samsung is dit glas krasbestendig, maar of dit echt zo is zal na de release pas blijken. Als je zeker wilt weten dat jouw telefoon zonder krassen en beschadigingen blijft, kan je hier bij Gecko Covers nu al een Wallet Cover voorbestellen.

De nieuwe telefoon is licht van gewicht en is slechts 6,8 millimeter dun. Hij heeft een 5,1 inch Super Amoled scherm met een erg hoge resolutie, wat ervoor zorgt dat deze telefoons één van de beste schermen van het moment heeft. De Samsung Galaxy S6 heeft ook een aantal software specificaties die deze telefoon vrij revolutionair maken. De 16 MP back camera zorgt ervoor dat je de beste foto’s kunt maken en bevat ook een tracking autofocus, waarmee je automatisch een bewegend voorwerp kunt volgen. De frontcamera is 5 megapixel, zodat je ook selfies in hoge kwaliteit kunt maken.

Hoewel de TouchWiz interface er ongetwijfeld bekend uitziet voor ervaren Samsung Galaxy gebruikers, zijn er een aantal apps en menu’s aangepast. Alles is iets simpeler gemaakt, waardoor je sneller vindt wat je nodig hebt en de Samsung Galaxy iets intuïtiever werkt dan de S5. Samenvattend is de S6 dus een telefoon die een vrij groot aantal vernieuwingen heeft ten opzichte van zijn voorganger. Onze Wallet Case is een logische toevoeging aan deze telefoon – je wilt natuurlijk niet dat je gloednieuwe telefoon beschadigd raakt!

Een moment geduld a.u.b...

Het product is aan uw winkelwagen toegevoegd.

 

Nog niet uitgewinkeld?

Klik hier om verder te winkelen

Heeft u alles wat u nodig heeft?

Afrekenen
Naar boven