Hoesjes voor Samsung Galaxy S6 Edge

  • Altijd veilige verzending, incl. track & trace code.
  • Veel e-readers/tablets lijken nogal op elkaar. Neem bij twijfel contact met ons op voor advies.
  • Mis je iets in ons assortiment, stuur even een mailtje. Wij staan open voor alle suggesties.

Ons assortiment voor de Samsung Galaxy S6 Edge

Naast de Samsung Galaxy S6 brengt Samsung ook de Samsung Galaxy S6 Edge uit in april. De specificaties van de twee telefoons zijn nagenoeg hetzelfde, maar er is één groot verschil zichtbaar aan de buitenkant: de randen van de S6 Edge zijn gebogen (ergo: de naam).

Waarom heeft de Samsung Galaxy S6 Edge een gebogen scherm? Ten eerste, omdat het er erg strak uitziet. Daarnaast brengen de licht gebogen randen een aantal nieuwe mogelijkheden met zich mee. Het is mogelijk om over de randen van het scherm te ‘swipen’ terwijl het scherm uit is. De rand zal dan een ‘ticker’ laten zien, welke een klok bevat, de weersvoorspelling, belangrijk nieuws en notificaties. Ook kunnen de randen oplichten in verschillende kleuren, afhankelijk van welk contactpersoon je een berichtje stuurt of belt. Dit is bijvoorbeeld handig in een meeting, je kunt je telefoon met scherm naar beneden op tafel leggen, maar toch zien wie er contact met je probeert op te nemen zonder anderen te storen. Een andere toevoeging van de randen is dat je shortcuts kunt maken naar jouw favoriete contact personen.

We hebben een Gecko Cover ontworpen die precies past bij de Samsung Galaxy S6 Edge. Met onze Vision hoes kan je alle functionaliteiten van de nieuwe S6 Edge gebruiken, terwijl je telefoon toch beschermd is tegen beschadigingen. Dit betekent dat je de edge van deze telefoon nog steeds kan zien en aanraken, terwijl hij bevestigd is in de case. Bekijk onze Vision Cover hier, de perfecte match voor jouw Samsung Galaxy S6 Edge!

Een moment geduld a.u.b...

Het product is aan uw winkelwagen toegevoegd.

 

Nog niet uitgewinkeld?

Klik hier om verder te winkelen

Heeft u alles wat u nodig heeft?

Afrekenen
Naar boven