Huawei P8 hoesjes en accessoires

  • Bij Gecko Covers betaal je geen verzendkosten. Ook niet als je iets retour stuurt.
  • Veel e-readers/tablets lijken nogal op elkaar. Neem bij twijfel contact met ons op voor advies.
  • Mis je iets in ons assortiment, stuur even een mailtje. Wij staan open voor alle suggesties.

Waarom een Huwai P8 Hoesje

Huawei laat met deze P8 opnieuw hun waarde zien. Door de kwaliteit van de krachtige hardware en design doet deze telefoon zeker niet onder bijv. de Samsung Galaxy. De vraag naar Huawei smartphones wordt steeds meer. Deze Chinese telefoonaanbieder heeft al een groot marktaandeel in Europa veroverd.

Bescherm je smartphone met een Gecko Hoesje

De Huawei P8 heeft een 5,2 inch scherm. Een Touch screen is een kostbaar product en kost veel geld om te laten vervangen. Een Huawei P8 hoesje voorkomt deze hoge reparatie kosten. Een beschermhoes zorgt ook voor bescherming tegen vuil, stof en krasschade. Omdat je de telefoon vaak los in je tas of zak hebt zitten kan er makkelijk een sleutel of stof bijkomen. Dit zorgt ervoor dat je P8 snel achteruit gaat. Een hoesje zorgt ook voor meer grip op je telefoon, hierdoor glijd deze minder makkelijk uit je hand.

Gecko Design

Voor de Huawei P8 hoes hebben we gekozen voor een Classic Slimfit Cover. De beschermhoes heeft een dun design en ligt lekker in de hand. De kleur die de hoes heeft is zwart. Gecko Covers vindt dit de juiste kleur bij deze telefoon. Er wordt voor de release van de Huawei P8 hard aan de hoes gewerkt. Zo komen er dingen kijken als ontwerp, kleuren en afwerking. Gecko Covers is blij met het resultaat van de Huawei p8 hoesjes.

P8 Accessoires

In het accessoires assortiment van Gecko Covers voor de Huawei P8 hebben we de oplader en de micro-USB kabel van Gecko Covers. Mocht je toch niet opzoek zijn naar een Huawei P8 hoesje kijk dan of een extra oplader wat voor u is. Extra oplader is handig voor op werk of reis. 

Een moment geduld a.u.b...

Het product is aan uw winkelwagen toegevoegd.

 

Nog niet uitgewinkeld?

Klik hier om verder te winkelen

Heeft u alles wat u nodig heeft?

Afrekenen
Naar boven