Kies hieronder jouw Huawei smartphone

& ontdek onze

Huawei hoesjes

Huawei hoes van Gecko Covers

Huawei is een Chinese telefoonaanbieder die haar prijs kwaliteit verhouding goed op peil heeft. De hardware in deze smartphones is krachtig en toch weten ze het voor een lage prijs aan te kunnen bieden.  Qua specificaties behoort Huawei bij de top maar op het gebied van prijs zitten zij vaak veel lager dan de rest in dit segment. 

Bescherm je Huawei smartphone met een Gecko hoesje

Een smartphone is een vaak duur en kwetsbaar apparaat. Het repareren van een smartphone of het scherm hiervan kost veel geld.Een ongeluk zit vaak in een klein hoekje, je telefoon kan bijvoorbeeld uit je handen glijden. Als je pech hebt, is een smartphone na één keer vallen al stuk. Schade aan je telefoon zoals valschade en krasschade, kan je voorkomen met een Huawei beschermhoes. Hiermee voorkom je hoge reparatiekosten.
 Een Huawei hoesje beschermt je tegen:
- Val schade
- Stoot schade
- Krassen op je beeldscherm
- Vocht schade
- Stof en vuil 

Gecko Design

Wij van Gecko Covers zijn altijd bezig met het optimaliseren van onze hoezen. Op dit moment bieden we Huawei hoezen voor de verschillende Huawei types:
-Huawei Honor 6
-Huawei P8
Voor de Huawei Honor 6 hebben wij Robuuste Wallet covers in ons assortiment in de kleuren zwart, wit en bruin. Voor de Huawei P8 hebben wij Classic Slimfit covers in ons assortiment. Deze Huawei P8 hoes is verkrijgbaar in de kleur zwart.

Huawei Accessoires

Naast smartphone hoesjes biedt Gecko ook de volgende accessoires aan:
-Smartphone oplader
-Micro-USB kabel 
Een extra smartphone oplader is handig voor bijvoorbeeld op reis of op werk, ook is het handig altijd een extra micro-USB kabel bij je te hebben. Onze opladers en kabels zijn van hoge kwaliteit en zijn net zo goed als de originele Huawei laders.

Een moment geduld a.u.b...

Het product is aan uw winkelwagen toegevoegd.

 

Nog niet uitgewinkeld?

Klik hier om verder te winkelen

Heeft u alles wat u nodig heeft?

Afrekenen
Naar boven