Smartphone hoesjes

  • Altijd veilige verzending, incl. track & trace code.
  • Veel e-readers/tablets lijken nogal op elkaar. Neem bij twijfel contact met ons op voor advies.
  • Mis je iets in ons assortiment, stuur even een mailtje. Wij staan open voor alle suggesties.

Smartphone hoesjes van Gecko Covers

Gecko Covers ontwerpt haar eigen smartphone hoesjes. De telefoon hoezen zijn gemaakt van kwalitatief hoogwaardig materiaal. De smartphone hoes van Gecko Covers is een perfecte mix van design, gebruiksgemak en bescherming. Gecko Covers heeft voor elk type smartphone een hoes ontworpen. Komt er een nieuwe telefoon op de markt dan zijn wij daarvoor al bezig met het ontwerpen en optimaliseren van een speciaal op maat gemaakte smartphone hoes. Gecko Covers heeft verschillende soorten designs zoals de slimfit cover, croco-design hoes, fashion hoes, lederen hoes en standaard beschermhoes.  

Waarom een smartphone hoesje?

Een smartphone is kwetsbaar en kost veel geld. Het is belangrijk om een smartphone te beschermen met bijvoorbeeld een hoes. Een ongeluk zit vaak in een klein hoekje, een telefoon hoes biedt de juiste bescherming om valschade en krasschade te voorkomen. Een uitgave voor een hoesje kan dure reparaties voorkomen. Daarnaast kan een hoes ervoor zorgen dat een smartphone langer meegaat omdat de beschermhoes de meesten klappen opvangt en het vuil van de telefoon weg houdt. Smartphone hoesjes beschermen de telefoon ook in de buitenlucht. De meeste Gecko hoesjes zijn niet waterdicht, maar beschermen de smartphone wel van de eerste druppels bij regen.

Smartphone hoezen zijn er niet alleen ter bescherming, ze geven ook extra gebruiksgemak. Neem onze Robuuste Wallet Cover, deze hoes biedt bescherming en heeft ruimte voor bijvoorbeeld bankpasjes. Dit is ideaal als je bijvoorbeeld even snel naar de supermarkt moet. Onze slimfit hoezen zijn in meerdere multimedia standen te gebruiken om voor elke gebruiker het juiste gebruiksgemak te kunnen bieden. De Classic Slimfit Cover biedt volledige bescherming voor je smartphone en heeft een prachtige slimfit design. Gecko Covers blijft zich verbeteren om voor elke telefoon de juiste cover te bieden die goede bescherming biedt, makkelijk te gebruiken is en een mooi design heeft.

Merken

Gecko Covers streeft ernaar om voor elke telefoon een hoes te produceren. Wij bieden op dit moment iphone hoesjes, Lumia covers, Huwaei hoesjes, Blackberry hoezen, Samsung Galaxy hoesjes, HTC beschermhoezen, LG G4 hoesjes en Motorola Nexus 6 covers aan. Op dit moment zijn wij bezig om voor elk merk een smartphone hoes te kunnen aanbieden. Staat je telefoon hoes er niet tussen neem dan contact met ons op.

Smartphone Accessoires

Ben je niet op zoek naar smartphone hoesjes van Gecko Covers? Wij bieden ook accessoires aan zoals stylus pennenopladersUSB-kabels en screenprotectors. De screenprotector zorgt ervoor dat je smartphone scherm krasvrij blijft. De screenprotector geeft extra bescherming in de vorm van een folie. Met een screenprotector op je telefoonscherm voorkom je schade van voorwerpen zoals sleutels en muntjes. De Gecko Covers stylus pen maakt telefoonneren en het gebruik van je smartphone makkelijker. De Stylus is geschikt voor elke smartphone. Vaak wordt de pen gebruikt voor telefoons die meer richting de tablet gaan. Gecko Covers heeft ook smartphone opladers en kabels beschikbaar van hoge kwaliteit. Het is altijd handig om een extra kabel of oplader te hebben als reserve op reis of werk . 

Service 

Wij vinden het belangrijk jij jouw smartphone hoes makkelijk kan vinden op onze website. Als je besteld zorgen wij ervoor dat je telefoon hoes zo snel mogelijk wordt verzonden. Wij staan altijd open voor vragen of opmerkingen over de hoesjes. 

- Bestel je smartphone hoesjes voor 20:00 en ontvang hem de volgende dag in huis
- Bellen mag en kan op elke werkdag, wij helpen je graag verder
- Mail wordt beantwoord binnen 24 uur
- Gratis verzending en retourneren
- Achteraf betalen is mogelijk met Afterpay

Een moment geduld a.u.b...

Het product is aan uw winkelwagen toegevoegd.

 

Nog niet uitgewinkeld?

Klik hier om verder te winkelen

Heeft u alles wat u nodig heeft?

Afrekenen
Naar boven