Wie zijn Gecko Covers?

Bij Gecko Covers werken we met een enthousiast team van jonge mensen aan de ontwikkeling en verkoop van beschermhoezen en accessoires voor e-readers, tablets en macbook laptops.

Wij zijn er trots op te kunnen zeggen dat Gecko Covers voor meer dan een verzameling hoesjes staat. Door daadwerkelijk zelf te ontwerpen heeft een Gecko hoes een eigen karakter. We zijn een merk!

Wij onderscheiden ons door eigentijdse en weldoordachte designs. Onder het motto ‘het oog wil ook wat’ combineren wij uitstekende bescherming met unieke materialen en functionele ontwerpen. Kleur speelt hierin een belangrijke rol, dit zie je terug in elke productlijn.

Tip: Hoe een Gecko Cover wordt gemaakt lees je hier.Gecko teamGecko logo

 

Waarom de naam Gecko Covers?

Wij horen je denken: waarom kies je voor een beestje dat alleen voorkomt in warme streken en leeft van insecten? En wat heeft de Gecko te maken met e-readers, tablets en beschermhoezen? Op het eerste oog niet veel. Maar schijn bedriegt!

Gecko’s zijn namelijk enorm gevarieerd, zowel in vorm, kleur en afmeting. Dit geldt ook voor onze hoezen. Daarnaast wordt een Gecko gezien als brenger van geluk, een eigenschap die nooit kwaad kan.

De naam Gecko Covers is ontstaan toen we op zoek waren naar een leuke en vrolijke naam die onze hoezen het beste zou typeren.

Maar zonder gekkigheid: Voor ons is de Gecko vooral een leuk reptiel dat wij drukken in al onze hoezen. Het laat ook gelijk zien dat het om een originele Gecko Cover gaat.

De mensen achter Gecko

 

 

In onze herinnering: Machteld Bouwmeester

Foto Machteld

Machteld was voor meer dan 3 jaar de rots in de branding van onze klantenservice. Elke klant was bij haar koning.

Door een noodlottig ongeval hebben wij helaas afscheid van haar moeten nemen. Op deze manier willen we benadrukken dat we haar toewijding aan Gecko Covers nooit zullen vergeten.

Een moment geduld a.u.b...

Het product is aan uw winkelwagen toegevoegd.

 

Nog niet uitgewinkeld?

Klik hier om verder te winkelen

Heeft u alles wat u nodig heeft?

Afrekenen
Naar boven