Macbook case voor 12''

  • Altijd veilige verzending, incl. track & trace code.
  • Veel e-readers/tablets lijken nogal op elkaar. Neem bij twijfel contact met ons op voor advies.
  • Mis je iets in ons assortiment, stuur even een mailtje. Wij staan open voor alle suggesties.

Macbook 12'' Covers

Apple’s nieuwste MacBook is de dunste en lichtste Mac to nu toe; de MacBook 12”. Deze MacBook valt niet in de MacBook Air en MacBook Pro lijnen – een geheel nieuwe MacBook dus. Deze nieuwe MacBook heeft een 12 inch Retina scherm en is zelfs dunner en lichter dan de MacBook Air van 11 inch.

De MacBook 12 komt met een aantal nieuwe features. Eén daarvan is de Force Click: als je meer druk uitoefent op je touch pad, zijn er verschillende nieuwe preview functies beschikbaar. Deze technologie werd eerder al gebruikt bij de gloednieuwe Apple Watch. Omdat deze MacBook zo dun is, is er ook een ‘vlinder mechanisme’ ingebouwd in het toetsenbord. De toetsen zijn stabieler, waardoor je met grotere precisie kan typen. Daarnaast heeft elke toets een eigen LED lampje, zodat het toetsenbord een effen verlichting heeft.

Net als de iPhone en iPad is deze MacBook beschikbaar in drie kleuren: zilver, goud en Apple’s ‘space gray’. Natuurlijk wil je je kostbare MacBook zo goed mogelijk beschermen tegen krassen en beschadigingen. Daarom heeft Gecko Covers een handige ‘Clip On’ cover gemaakt – een case die je op je Mac kunt klikken. Om je te onderscheiden van andere MacBook gebruikers is deze hoes beschikbaar in verschillende kleuren. Zo valt jouw MacBook op tussen de anderen, terwijl het Apple logo nog wel zichtbaar is. Een onmisbare accessoire voor je MacBook!

Een moment geduld a.u.b...

Het product is aan uw winkelwagen toegevoegd.

 

Nog niet uitgewinkeld?

Klik hier om verder te winkelen

Heeft u alles wat u nodig heeft?

Afrekenen
Naar boven