Macbook Covers en Sleeves van Gecko Covers

  • Altijd veilige verzending, incl. track & trace code.
  • Veel e-readers/tablets lijken nogal op elkaar. Neem bij twijfel contact met ons op voor advies.
  • Mis je iets in ons assortiment, stuur even een mailtje. Wij staan open voor alle suggesties.

Macbook Covers van Gecko Covers

Gecko Covers ontwerpt haar eigen macbook cases en sleeves. De Macbook Covers zijn gemaakt van kwalitatief hoogwaardig materiaal. De Macbook hoes van Gecko Covers is een perfecte mix van design, gebruiksgemak en bescherming. Gecko Covers heeft bijna voor elke Macbook een case ontworpen. Komt er een nieuwe Macbook op de markt dan zijn wij daarvoor al bezig met het ontwerpen en optimaliseren van een speciaal op maat gemaakte Macbook tas. Gecko Covers heeft verschillende soorten kleuren voor de Macbook hoezen.

Waarom een Macbook cover?

Een laptop is kwetsbaar en kost veel geld. Het is belangrijk om een Apple laptop te beschermen met bijvoorbeeld een cover. Een ongeluk zit vaak in een klein hoekje, een macbook hoes biedt de juiste bescherming om valschade en krasschade te voorkomen. Een uitgave voor een cover kan dure reparaties voorkomen. Daarnaast kan een hoes ervoor zorgen dat een macbook langer meegaat omdat de beschermhoes de meesten klappen opvangt en het vuil van de telefoon weg houdt. Macbook hoezen beschermen de laptop ook in de buitenlucht. De meeste Gecko Covers zijn niet waterdicht maar beschermen de macbook wel tegen de eerste druppels.

Macbook sleeves zijn er niet alleen ter bescherming, ze geven ook extra gebruiksgemak. De sleeve heeft een stijlvolle look en is van hoge kwaliteit. De tas biedt ook ruimte aan voor de oplader en eventueel wat documenten. Onze macbook covers zorgen voor een volledige bescherming en sluiten goed aan op je macbook. Gecko Covers blijft zich verbeteren om voor elke macbook de juiste cover te bieden die goede bescherming biedt, makkelijk te gebruiken is en een mooi design heeft.

Type Macbook

Gecko Covers streeft ernaar om voor elke Macbook covers te maken. Wij bieden op dit moment cases aan voor de macbook pro, macbook pro retina, mackbook air en macbook 12’’. Op dit moment zijn wij bezig om voor elk type macbook een case te kunnen aanbieden. Staat je macbook er niet tussen neem dan contact met ons op.

Service 

Wij vinden het belangrijk jij jouw macbook case hoes makkelijk kan vinden op onze website. Als je besteld zorgen wij ervoor dat je cover zo snel mogelijk wordt verzonden. Wij staan altijd open voor vragen of opmerkingen over de hoesjes.

- Bestel je macbook covers voor 20:00 en ontvang hem de volgende dag in huis
- Bellen mag en kan op elke werkdag, wij helpen je graag verder
- Mail wordt beantwoord binnen 24 uur
- Gratis verzending en retourneren
- Achteraf betalen is mogelijk met Afterpay

Een moment geduld a.u.b...

Het product is aan uw winkelwagen toegevoegd.

 

Nog niet uitgewinkeld?

Klik hier om verder te winkelen

Heeft u alles wat u nodig heeft?

Afrekenen
Naar boven