Gecko Covers in de media

Het begon allemaal in 2009. Van een 1-persoons onderneming zijn we uitgegroeid naar een klein bedrijf dat vanaf 2016 overgenomen is door Telco Accessories International. Wij hebben al meer dan 50.000 klanten blij gemaakt en zijn ondertussen steeds bekender geworden. Trots zijn we op onze 2-minutes-of-fame bij RTL. Ook de vermelding van ‘Gecko’ in het Boekblad vinden wij zeker de moeite waard om te noemen. Zelfs kranten zijn dol op onze hoezen; in november 2014 werden we verrast door een foto in de NRC, waar een Gecko hoes op te zien was en nog geen jaar later stond een andere hoes in het AD magazine. Een aantal jaar geleden zijn we genomineerd voor een FD Gazellen Award 2014 en afgelopen jaar voor de Thuiswinkel Awards 2015.

Telco Accessories International realiseert bedrijfsovername Gecko Covers

Telco Accessories International, de holdingmaatschappij van A-solar, beter bekend onder de merknaam Xtorm, heeft met ingang van 1 januari 2016 alle aandelen verworven in Gecko Covers. De twee Nederlandse bedrijven zullen worden samengevoegd en als één bedrijf gaan opereren, waarbij beide merken behouden blijven. Beide partijen zien het samenvoegen van de bedrijven als een goede stap voorwaarts om hun sterke positie in de (telecom)accessoires markt verder uit te bouwen.

De volledige integratie van Gecko Covers zal in het eerste kwartaal van 2016 plaatsvinden. De partijen zullen gezamenlijk vanaf het kantoor van Xtorm in Houten verdergaan. Het samenvoegen van afdelingen zoals productontwikkeling, finance, inkoop, verkoop en marketing zal voor efficiëntie in al deze lagen van de organisatie zorgen. Daarnaast zal beider kennis van de markt en technologische ontwikkelingen optimaal worden ingezet om voorloper te blijven, zowel nationaal als internationaal.
Xtorm oprichter Ralph Both is in de functie van CEO verantwoordelijk voor de beide merken, Gecko oprichter Luke Klein Nijenhuis zal zich als CCO in de nieuwe organisatie richten op het aansturen van het sales team, new business development en de verdere ontwikkeling van het private label concept.

Over Xtorm
Xtorm is marktleider op het gebied van (mobiele) laadoplossingen zoals Power Banks, Solar Chargers, Kabels en Home Power Solutions en wordt verkocht in 52 landen. De producten onderscheiden zich door de hoge kwaliteit en het design die zijn onderscheiden met prijzen als de RedDot Design Award en de High-Tech Awards. Xtorm is wereldwijd te koop op vliegvelden, Apple Premium Resellers, Consumentenelektronica ketens en online via kanalen als Coolblue en Amazon.

Over Gecko Covers
Gecko Covers ontwikkelt beschermhoezen en accessoires voor E-readers, Tablets en Macbooks. De producten onderscheiden zich door het eigentijdse design en de focus op een ‘totaal concept’ waarmee hoezen worden aangeboden voor populaire en minder populaire modellen mobiele apparaten. Daarnaast ontwikkelt Gecko Covers voor een aantal retailers onder Private Label beschermhoezen. Gecko Covers is vooral te koop in de Benelux, Duitsland en Frankrijk bij online en offline kanalen zoals Mediamarkt, Coolblue, Bol.com , Thalia, FNAC en Amazon.

Thuiswinkel Awards 2015 Winnaar

Ieder jaar worden in maart de winnaars van de Thuiswinkel Awards bekend gemaakt. Wij hebben het afgelopen jaar hard gewerkt om onze service en webshop te optimaliseren. Het resultaat kan je links zien: we werden door het publiek verkozen als beste in de categorie Consumentenelektronica & Telecom van de XS webshops!

Ontzettend dankbaar zijn we voor alle klanten die ons deze prijs hebben gegund. Het is voor ons een grote eer en blijk van waardering. We gaan ons uiterste best doen om deze weg door te zetten!


Een aantal maanden geleden werden we genomineerd voor de FD Gazellen Awards 2014. Deze Awardshow werd voor het elfde jaar op rij georganiseerd door het Financieel Dagblad. Ieder bedrijf met een omzetgroei van ten minste 20% in de afgelopen drie jaar wordt hiervoor genomineerd, zo ook Gecko Covers. Met onze groei van 500% werden we 13e van Nederland, een resultaat om trots op te zijn.

Onze dertiende plaats leverde ons een mooi artikel op in het tijdschrift van de FD Gazellen, zoals hiernaast te zien.

FD Gazellen Awards Gecko

 

In juni 2014 werden wij verrast door de vraag van RTL of wij mee wilden doen aan een aflevering van LifeStyleXperience. Op 10 augustus was het eindelijk zo ver: we waren te zien op de Nederlandse televisie. Benieuwd? Bekijk ons filmpje hieronder.

Meer filmpjes zien van Gecko Covers? Bekijk het Gecko Youtubekanaal

Jonge ondernemers

In December 2013 verscheen er een stukje over ons in het Boekblad. Luke en René komen aan het woord en vertellen over de visie van Gecko.  Lees hier het hele Boekblad Artikel 'Jonge Ondernemers in het boekenvak'.

We zijn nu te groot om met z’n tweeën groei te kunnen bewerkstelligen. We worden een echt bedrijf.

Een moment geduld a.u.b...

Het product is aan uw winkelwagen toegevoegd.

 

Nog niet uitgewinkeld?

Klik hier om verder te winkelen

Heeft u alles wat u nodig heeft?

Afrekenen
Naar boven