Over garantie en retouren

Conform Europese richtlijnen bieden wij 2 jaar garantie op onze producten (je blijft als consument recht houden op de wettelijke garantie; wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat jij als consument er in alle redelijkheid van mag verwachten). Mocht er iets mankeren aan het product dat je bij ons hebt gekocht, dan verzoeken wij je vriendelijk contact op te nemen met de klantenservice via info@geckocovers.com. Wij vragen dan om een korte uitleg van het probleem en, als dat nodig is, om een paar foto's. Onze klantenservice medewerkers zullen vervolgens proberen tot een passende oplossing met jou te komen.

 

Hoe werkt het retourproces bij ons?

Toch niet blij met je aankoop of blijkt de hoes toch niet bij jouw apparaat te passen? Je kan alle artikelen die je bij ons gekocht hebt binnen 14 dagen bij ons retourneren en/of ruilen. De voorwaarden omtrent het retourneren en/of ruilen lees je hieronder.

14 dagen bedenktermijn

Retourneren en/of ruilen is mogelijk wanneer je de retourzending binnen 14 dagen na ontvangst bij ons aanmeldt en het product vervolgens binnen 14 dagen naar ons heeft terug gestuurd. De instructies van dit retourproces kun je vinden aan de rechterkant van deze pagina. Je kunt er ook voor kiezen om het herroepingsformulier te gebruiken, dan is aanmelden niet verplicht maar nog steeds gewenst. Retourzendingen zijn voor risico van de koper. Dit houdt in dat Gecko Covers niet aansprakelijk is voor het beschadigen of zoekraken van retour gestuurde artikelen. Wij raden dan ook aan om voor ons aangewezen retourproces te kiezen.

Wij ontvangen de retourzending graag in originele staat en verpakking (indien redelijkerwijs mogelijk). Dus bekijk het product gerust zoals je in de winkel zou doen, maar neem ‘m bijvoorbeeld niet al een dagje mee op reis. Als het product namelijk schade heeft opgelopen, dan ben je als klant aansprakelijk voor deze waardevermindering.

Gratis Retourneren

Voor artikelen die op de juiste wijze geretourneerd zijn, komt de betalingsverplichting te vervallen of wordt het door jou betaalde aankoopbedrag teruggestort op uw rekening. (Porto)kosten aangaande de retourzending zijn voor onze rekening.

Terugbetaling

De kosten aangaande de retourzending en het aankoopbedrag worden zo spoedig mogelijk, en uiterlijk binnen 14 dagen na aanmelding, op uw rekening terug gestort. Op voorwaarde dat het product retour is ontvangen of dat je kunt aantonen het product te hebben verzonden.

Retourproces Gecko Covers

Stap 1.

Bij een foutieve levering, of wanneer je niet tevreden bent met het product, stuur je een email met informatie over het probleem naar support@telco-acc.com.

Stap 2.

Wij zullen je een e-mail terugsturen met daarin een RMA referentienummer. Het RMA referentienummer moet op de envelop staan. Hetgeen je retour stuurt kan samen met de factuur die je per mail van ons hebt ontvangen in de envelop gestopt worden. De factuur is niet verplicht, maar draagt wel bij aan snelle afhandeling van je retour aanvraag.

Stap 3.

Vervolgens stuur je de envelop met RMA referentienummer en product binnen 14 kalenderdagen retour naar:

Gecko Covers
RMA met je eigen referentienummer
De Beverspijken 7d
5221 EE ’s-Hertogenbosch

Als je iets retour stuurt, zou je dan zo vriendelijk willen zijn om het in de originele verpakking terug te sturen? We gaan je retour zending niet weigeren als je dit niet doet, maar met de originele verpakking maak je ons erg blij.

Stap 4.

Conform de Algemene Voorwaarden Thuiswinkel betalen wij het volledige aankoopbedrag, inclusief verzendkosten voor de heenzending, plus eventuele kosten van de retourzending, zo spoedig mogelijk terug.

Hoewel wij geen retourzendingen weigeren die op andere wijze (dan zoals boven beschreven) bij ons binnen zijn gekomen, vragen wij je vriendelijk doch dringend om retourzendingen eerst bij ons te melden. Mocht je nog vragen hebben dan verwijzen wij je door naar de contactpagina.

Conform de
Algemene Voorwaarden Thuiswinkel
dient u het aankoopbedrag inclusief
verzendkosten van de heenzending zo
spoedig mogelijk en uiterlijk binnen 30
dagen aan de consument terug te betalen.

Een moment geduld a.u.b...

Het product is aan uw winkelwagen toegevoegd.

 

Nog niet uitgewinkeld?

Klik hier om verder te winkelen

Heeft u alles wat u nodig heeft?

Afrekenen
Naar boven