Hoesjes voor Kobo Touch 2.0

  • Altijd veilige verzending, incl. track & trace code.
  • Veel e-readers/tablets lijken nogal op elkaar. Neem bij twijfel contact met ons op voor advies.
  • Mis je iets in ons assortiment, stuur even een mailtje. Wij staan open voor alle suggesties.

Hoesje voor Kobo Touch 2.0

Kobo is een van de grootste op de markt op het gebied van e-readers. Na de uitbreiding van de Kobo Aura-serie, zijn ze met een nieuwe versie van de Kobo Touch; de Kobo Touch 2.0 op de markt gekomen. De nieuwe Kobo Touch 2.0 zal vanaf september beschikbaar zijn. In vergelijking met zijn voorganger heeft de Kobo Touch 2.0 een vernieuwd design en een betere batterij.

Bescherm je Kobo Touch 2.0 Met een Gecko hoesje

Een e-reader is meestal een kostbaar en kwetsbaar product. De kosten om je e-reader te repareren kunnen erg hoop oplopen. Kleine ongelukjes kunnen makkelijk gebeuren. Als je pech hebt is je e-reader na één ongelukkige val al kapot. Bescherm je Kobo Touch 2.0 daarom met een van onze beschermhoezen.

Gecko Design

Wij, van Gecko Covers, zijn altijd bezig met het optimaliseren van onze hoezen. Gecko besteedt grote zorg aan het ontwerpen van de beste designs. Bovendien worden onze hoezen, in tegenstelling tot veel andere merken, met de hand gemaakt. Op dit moment hebben we de luxe Kobo Touch 2.0 hoes in drie verschillende kleuren ons assortiment: zwart, bruin en blauw.

Een moment geduld a.u.b...

Het product is aan uw winkelwagen toegevoegd.

 

Nog niet uitgewinkeld?

Klik hier om verder te winkelen

Heeft u alles wat u nodig heeft?

Afrekenen
Naar boven