Hoesjes voor Kobo Glo HD

  • Altijd veilige verzending, incl. track & trace code.
  • Veel e-readers/tablets lijken nogal op elkaar. Neem bij twijfel contact met ons op voor advies.
  • Mis je iets in ons assortiment, stuur even een mailtje. Wij staan open voor alle suggesties.

Hoes voor Kobo Glo HD van Gecko Covers

Kobo is alweer een tijdje de grootste speler in de Nederlandse e-reader markt. Nadat Kobo de Kobo Aura serie uitbreidde, gaan ze dit nu ook doen voor de Kobo Glo. De nieuwste e-reader is de Kobo Glo HD en komt in juni 2015 uit. Met deze e-reader probeert Kobo het lezen van eBooks meer te laten lijken op het lezen van echte boeken. Het scherm wordt bijvoorbeeld verlicht door ComfortLight, een technologie waarbij het licht niet in de ogen van de lezer schijnt, maar op het scherm. De kwaliteit van het scherm is hetzelfde als die van de Kobo Aura HD en H2O, maar de Kobo Glo HD heeft een 6” scherm. De Aura HD en H2O hadden beiden een 6,8” display, dit betekent dat de pixeldichtheid van de Glo HD groter is, namelijk 330 ppi. Zo wordt het lezen met de e-reader steeds comfortabeler.

Natuurlijk wil de e-reader meer bieden dan een gewoon boek. De Kobo Glo HD biedt daarom een aantal extra’s die het lezen interessanter maken: Kobo Picks zijn eBooks die door de e-reader worden aangeraden, op basis van wat je eerder hebt gelezen en wat je voorkeuren zijn. Ook is er een woordenboek op de reader geïnstalleerd en kan je digitale boekenleggers gebruiken. Daarnaast kan de e-reader verbinding maken met internet via WiFi. Dit maakt het onder andere mogelijk om je favorieten quotes en boeken te delen via Facebook.

Al met al is de Kobo Glo HD dus een interessante e-reader en hij wordt ook nog tegen een redelijke prijs verkocht. Wanneer je deze nieuwste Kobo hebt aangeschaft, wil je deze natuurlijk beschermen tegen ongewenste beschadiging. Gecko Covers heeft daarom een mooie Luxe hoes voor Kobo Glo HD ontworpen. Deze beschermt het hele frame van je e-reader, terwijl de knoppen niet bedekt worden. De cover sluit met behulp van magneten die aan de binnenkant van de hoes zijn verwerkt, dit geeft het geheel een elegante uitstraling.

Een moment geduld a.u.b...

Het product is aan uw winkelwagen toegevoegd.

 

Nog niet uitgewinkeld?

Klik hier om verder te winkelen

Heeft u alles wat u nodig heeft?

Afrekenen
Naar boven