Cameratassen voor jouw Camera

  • Altijd veilige verzending, incl. track & trace code.
  • Veel e-readers/tablets lijken nogal op elkaar. Neem bij twijfel contact met ons op voor advies.
  • Mis je iets in ons assortiment, stuur even een mailtje. Wij staan open voor alle suggesties.

Cameratassen van Gecko Covers

Gecko Covers ontwerpt haar eigen cameratassen en covers. De fototas is gemaakt van kwalitatief hoogwaardig materiaal. Cameratassen en covers van Gecko Covers zijn een perfecte mix van design, gebruiksgemak en bescherming. Gecko Covers heeft niet voor elk type camera een cover ontworpen. Wel hebben wij populaire universele cameratassen voor verschillende maten camera. Gecko Covers heeft verschillende soorten designs en kleuren zo hebben we samsung covers, spiegelreflex cameratassen, compacte fototassen en compacte systeemcamera tassen. 

Universele Cameratassen?

Een camera is kwetsbaar en duur. Het is belangrijk om een camera te beschermen met bijvoorbeeld een samsung cover. Een ongeluk zit vaak in een klein hoekje, een fototas biedt de juiste bescherming om valschade te voorkomen. Een uitgave voor een hoesje kan dure reparaties voorkomen. Daarnaast kan een tas of cover ervoor zorgen dat een camera langer meegaat omdat de tas de meesten klappen opvangt en het vuil van de camera weg houdt. Cameratassen beschermen de camera ook in de buitenlucht. Zorg er dan wel voor dat je camera na gebruik altijd weer in de tas stopt.  

Cameratassen zijn er niet alleen ter bescherming, ze geven ook extra gebruiksgemak. Neem onze spiegelreflex cameratas, deze tas heeft ideale opbergruimte voor extra accu’s en sd-kaartjes. Dit is ideaal als je een dag opstap gaat met je camera. De verschillende universele tassen en Samsung covers bieden voor ieder wat wils. De Samsung cover biedt volledige bescherming voor je samsung camera en heeft een prachtige slimfit design. Gecko Covers blijft zich verbeteren om voor elke camera de juiste cover te bieden die goede bescherming biedt, makkelijk te gebruiken is en een mooi design heeft.

Waarom cameratassen van Gecko Covers ?

Gecko Covers heeft al jaren ervaring in bescherming van apparaten zoals e readers, tablets, smartphones en macBooks. Als wij een tas of cover ontwerpen zorgen voor een goede voorbereiding. Zo laten wij de cameratassen eerst tekenen, daarna wordt er een sample gemaakt. Deze sample gaan we gebruiken om te testen. Zo hebben wij voor deze cameratassen verschillende camera’s gebruikt om een zo goed mogelijke cameratas te creëren. Wij zijn erg trots op het design van de cameratassen. 

Service

Wij vinden het belangrijk dat jij je cameratas makkelijk op onze website kan vinden. Als je besteld zorgen wij ervoor dat jouw fototas zo snel mogelijk wordt verzonden. Wij staan altijd open voor vragen of opmerkingen over de cameratassen of covers. 

- Bestel je fototas voor 20:00 en ontvang hem de volgende dag in huis
- Bellen mag en kan op elke werkdag, wij helpen je graag verder
- Mail wordt beantwoord binnen 24 uur
- Gratis verzending en retourneren
- Achteraf betalen is mogelijk met Afterpay

Een moment geduld a.u.b...

Het product is aan uw winkelwagen toegevoegd.

 

Nog niet uitgewinkeld?

Klik hier om verder te winkelen

Heeft u alles wat u nodig heeft?

Afrekenen
Naar boven